Read our terms before using 5dope's website.

Swedish Coup d'état

Politics

19-07-06 0 at.00:15

Admin

Vi behöver mobilisera oss och slå tillbaka mot kriminalitet.

Polisen åker inte ut i småorterna på landet längre. "resursbrist" heter det, men vi vet alla att resurserna finns, de går bara till andra saker!

Värmlänningar, Smålänningar, alla som bor på landet måste skara ihop sig och försvara sig mot inkräktarna som våldtar, stenar och förstör. Araber förstår endast ett språk och det är våld. Om ni vill bo kvar i Sverige så måste ni lära er att försvara er. Vare sig ni vill det eller inte.

Vi kan ta polisens tama beteende till vår fördel. Profilera, stalka och registrera de värsta brottslingarna i just ert område. Posta gärna här nedanför. På ett anonymt sätt kan vi stoppa dem och visa att det inte lönar sig att begå brott här i Sverige. Eftersom polisen inte är i närheten så behöver ni heller inte följa de reglement som finns, utan kan ta till med grovt våld. Misshandla svårt de invandrare som behöver det. Skräm vätt i de så de förstår att det är allvar. Utan vittnen kan heller inte polisen göra något, så vida ni inte dödar dem. Ni kan alltså göra vad som helst, basebollträ, skjuta hagelbössa, etc, så länge ni lämnar dem vid liv efteråt. Ha maskering och planera allt in i minsta detalj, som Sickan skulle säga. Vi svenskar är 10 grr smartare än dessa importerade jävla idioter och faschist kärringar.

Flyktingar är bara ett resultat av problemet. Därefter så måste vi gå efter enskilda kommunpolitikerna i närmaste kommun, de måste inse allvaret i vad de gör, de verkar skrämda att kallas rasist, men visa dem att det kommer ett allvarligare öde till mötes för de som ser på när olyckor händer. Journalister som snokar skall avledas i värsta fall också dem misshandlas svårt, men då kommer det förmodligen bli skriverier och fanatikerna kommer efter oss (vänstern, feministerna, sossarna, nazisterna). Så försök hålla försvaret hemligt.

Försök få ihop så mycket vapen som möjligt och gå patrull, använd endast vapnen i nödvärn. Gå i grupp efter enskilda personer som ni har profilerat vara del av ett gäng eller på annat sätt agerar kriminellt.

Därefter är det dags att gå efter högre uppsatta politiker, hota deras barn, deras familj, och gör så de får ett rent helvete psykiskt, behöver inte nödvändigtvis vara med våld, för dessa typer är oftast klenare än araber. Araber förstår bara våld. Medan en politiker blir paranoid om du skrapar lacken på bilen, lämnar lappar åt dennes barn, skriver kärleksbrev till dennes fru, kastar sten in i vardagsrumsfönstret, etc. Blir denne politiker istället triggad av detta, utan att ge med sig, för att denne är så pass hjärntvättad att denne tror den sitter säker pga. sin position, så måste även misshandel uppstå. Men inte av politikern, den har antagligen för bra skydd av säpo, etc. Utan dennes familj ska då få smaka på. Meddelanden och varningar om vad denne politiker gjort/gör för fel, måste även vara tydliga så att denne kan få åtminstone en chans att förändra sig och sitt beteende innan detta händer.

Sen så måste även de värsta rötäggen avrättas. Då talar vi om de som stiftar lagar som är emot yttrandefriheten. Personer som är en rättssäkerhetsrisk. Personer som på fullt allvar är helt mentalt sjuka i huvudet, maniska psykopater som inte stoppar för någonting. Dessa måste genast avlivas effektivt med förgiftning (Scopolamine/Datura/Potatisfrö/Nightshade) och sedan stoppas i en tunna, denna tunna sätts över en eld i några timmar så att kroppen förkolnas. Därefter dumpas tunnan i sjön och kolet sprids ut i vattnet, det lämnar således 0 spår.

Vi behöver en grupp som tillverkar gift, en som tillverkar vapen, krut, bomber och pistoler. en som tillverkar skyddsutrustning och en som utför strategier, gärna med militär bakgrund.

För att utföra en statskupp så behöver i endast ta över media. Den som har makten över media, styr även Sverige. Det har vi sätt. Vi behöver inte attackera poliser eller militär, det skulle även bli svårt utan en hel del infiltratörer. Bättre är att ta över nyhetsstationer och radiostationer i hela avlånga landet för att få majoriteten av de lättmanipulerade tillbaka till verkligheten. Genom att nyttja precis samma form av hjärntvättning som PK media just nu använder och har använt länge. Dvs. använda social skuld, hitta på nya normer och "shamming". Det måste ske gradvis så ingen misstänker något. Börja förlöjliga framförallt socialdemokrater, ha nyhetssändningar med hur de gick Hitlers ärenden och var hans kanalje. Överdriv gärna och hitta på. Förlöljiga och karaktyrisera Centern, Liberalerna, Vänstern och etabisemangets ideer och förklara för folket hur de dragit alla vid näsan och stulit enorma mängder skattepengar. Få folket att självmant bränna dessa förrädare på bål. Skapa ett hat mot politikerna som inte går att stoppa. De har försökt skifta fokus länge på vita vs svarta. Men det har inte fungerat. Låt nu alla människor få ta ut sin frustration på rätt ställe.

De som förtjänar det, skall få vad de förtjänar.

Edit

19-07-20 0 at.06:08

Admin

Det första man måste göra är att döda alla sittande 400 riksdagspolitiker, oavsett ursprung eller vilka de är. De ska alla dö, de är alla medhjälpare till hur Sverige blivit.

Sen måste man ta över SVT och alla propaganda verktyg. Den som styr nyheterna styr också Svenska folket.

Man måste slå ut globalistledarna för Polisen och Militären så att hela organisonen rubbas, utan organisering så kommer de flesta inte engagera sig. Då kommer endast ett fåtal fanatiker att vilja slåss mot oss och vi måste döda dem.

Effektiva sätt att döda många, är exempelvis att förgifta deras vatten något segverkande virus som dödar dem instant efter 24 timmar så alla hinner dricka skiten och inte hinner få vård.

Vi behöver vara ett team på mellan 5-100 pers som genomför detta. Breivik dödade 69 pers. Om varje enskild person har sin egen genomtänkta och realistiska plan, så bör vi kunna göra det samma. Organisera, sammarbeta och utför. När vi blir tagna så förneka, förneka, media kommer måla ut oss som "neonazister" fast jag är center, jude och hatar socialism, kommunism och nazism. Jag är en vanlig medborgare för helvete! Och även jag inser att de måste dödas för att systemet skall ändras.

Fram till 1973 så var det dödsstraff för högförräderi. Vi gör en lista på alla politiker som gjort sig skyldiga till detta brott och sätter Svensk lag i akt. Det är vår PLIKT som svenska medborgare.

Edit | Reply

(Edited: 19-07-20 0 at.06:08)


© 5dope.com

God Terms of Use Privacy Policy Community Guidelines Company Information Contact
www.000webhost.com